S-VHS till DVD/USB

Låt oss bevara dina bästa minnen

Vi på BGA Videoproduktion AB är experter på att göra om gamla S-VHS band till DVD eller USB-minnen. Varje år vänder sig tusentals familjer till oss för att få hjälp med sina band. Gör det du också!

Hur du gör för att anlita oss

Vårt motto är att det ska vara enkelt att göra om sina videoband till DVD eller annat digital format. Det enda du behöver göra är att ta med dina filmer till vår närmaste butik. På plats i butiken går vi tillsammans med dig igenom allt du behöver veta. Du får alltid ett kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss. -Hitta närmaste butik-

Tillval - Färgkorrigering & brusreducering

Gamla videoband har ofta tappat sina naturliga färger och sin skärpa. Med hjälp av modern teknik och vår långa erfarenhet kan vi till stora delar korrigera detta och ge dina band nytt liv på DVD eller USB.

Tillval - Rengöring

Gamla S-VHS band drabbas oftast av en brusig och flimrig bild. Det beror på att bandets yta blir smutsig och dammig. Genom våra rengöringsmaskiner kan vi effektivt få bort all smuts som har samlats på bandets yta. Det resulterar i en klarare och mindre brusig bild.

Teknik / Format

För mer information om hur vi gör när vi omvandlar dina videoband till digitalt och vilka format vi kan leverera dina band i. -Klicka här-

Prislista

S-VHS till DVD
Kostnad per videoband: 299 kr (DVD-Skivor ingår)
Pluspaket: +150 kr (Där både rengöring & färgkorrigering ingår.)
Rengöring av S-VHS-Band: +100 kr/st
Färgkorrigering: +100 kr/st

S-VHS till USB-minne
USB-minne: 199 kr/st (Engångskostnad - Oavsett antal videoband)
Kostnad per videoband: 299 kr
Pluspaket: +150 kr (Där både rengöring & färgkorrigering ingår.)
Rengöring av S-VHS-Band: +100 kr/st
Färgkorrigering: +100 kr/st