010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

8mm till DVD/USB

Låt oss bevara dina bästa minnen!

Vi på BGA Videoproduktion AB är experter på att göra om gamla 8mm band & filmer till DVD eller USB-minne. Varje år vänder sig tusentals familjer till oss för att få hjälp med sina band. Gör det du också!

Två format - Ett namn

Det finns två olika typer av 8mm. Klicka på respektive länk nedan för mer information.
Eller ring vår kundtjänst på 010-10 19 160.

8mm kameraband – Populärt på 1980-1990-talet
8mm smalfilm – Populärt mellan 1940-1980 talet

Hur gör du för att anlita oss?

Lämna i butik
Vårt motto är att det ska vara enkelt att göra om sina 8mm band & filmer till DVD eller annat digital format. Det enda du behöver göra är att ta med dina filmer till vår närmaste butik. På plats i butiken går vi tillsammans med dig igenom allt du behöver veta. Du får alltid ett kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss. 

-Hitta närmaste butik-

Skicka in till oss
Det enda du behöver göra är att beställa en kostnadsfri kartong här och sedan skicka in dina filmer till oss.
Vi bjuder på frakten både till och från vår produktion. När vi får dina filmer ringer vi dig för att gå igenom vad du vill ha gjort och du får då ett kostnadsförslag av oss.

Tillsammans med vår samarbetspartner Nordea Finans har vi möjlighet att erbjuda dig som kund räntefri* avbetalning. Du kan dela upp ditt belopp på 3, 12 eller 24 månader (Lägsta ordervärde: 2 000 kr / Högsta ordervärde: 100 000 kr).

Ta med dina smalfilmer till närmaste butik så berättar vi mer. Kreditansökan görs samtidigt som du lämnar dina filmer. Du kan även kontakta vår kundtjänst för mer information.

*Beroende på avbetalningstid tillkommer ev. aviavgift och uppläggningskostnad.

För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att skicka in dina smalfilmer så erbjuder vi fri frakt till och från vår produktion och vi skickar även en kartong som du skickar in dina filmer i.

För att du ska kunna räkna ut en ungefärlig kostnad för överföring av dina filmer, har vi här några hjälpmedel för att underlätta för dig. På de flesta rullar finns en gradering på sidan av rullarna som berättar hur många meter film de innehåller.

Du är givetvis alltid välkommen att ringa eller besöka någon av våra butiker så ger vi dig ett kostnadsförslag direkt.

-Här kan du omvandla meter till minuter-

  1. Vi tvättar och lagar alla filmer
  2. Erfarna skanneroperatörer
  3. Ordning och reda på överföringen

-Läs mer här-