010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

DVCAM till DVD/USB

Låt oss bevara dina bästa minnen

Vi på BGA Videoproduktion AB är experter på att göra om DVCAM-band till DVD eller USB-minnen.

Hur gör du för att anlita oss?

Lämna i butik
Vårt motto är att det ska vara enkelt att göra om sina videoband till DVD eller annat digital format. Det enda du behöver göra är att ta med dina filmer till vår närmaste butik. På plats i butiken går vi tillsammans med dig igenom allt du behöver veta. Du får alltid ett kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss.

-Hitta närmaste butik-

Skicka in till oss

Det enda du behöver göra är att beställa en kostnadsfri kartong här och sedan skicka in dina filmer till oss.
Vi bjuder på frakten både till och från vår produktion. När vi får dina filmer ringer vi dig för att gå igenom vad du vill ha gjort och du får då ett kostnadsförslag av oss.

Tillval - Färgkorrigering & brusreducering

Gamla videoband har ofta tappat sina naturliga färger och sin skärpa. Med hjälp av modern teknik och vår långa erfarenhet kan vi till stora delar korrigera detta och ge dina band nytt liv på DVD eller USB.

Tillval - Rengöring

Gamla VHS band drabbas oftast av en brusig och flimrig bild. Det beror på att bandets yta blir smutsig och dammig. Genom våra rengöringsmaskiner kan vi effektivt få bort all smuts som har samlats på bandets yta. Det resulterar i en klarare och mindre brusig bild.

Teknik/Format

För mer information om hur vi gör när vi omvandlar dina videoband till digitalt och vilka format vi kan leverera dina band i.
-Klicka här-

Prislista

DVCAM till DVD
Kostnad per videoband: 399 kr (DVD-Skivor ingår)
Färgkorrigering: +100 kr

DVCAM till USB-minne
USB-minne: 199 kr/st (Engångskostnad – Oavsett antal videoband)
Kostnad per videoband: 399 kr
Färgkorrigering: +100 kr

Tillsammans med vår samarbetspartner Nordea Finans har vi möjlighet att erbjuda dig som kund räntefri* avbetalning. Du kan dela upp ditt belopp på 3, 12 eller 24 månader (Lägsta ordervärde: 2 000 kr / Högsta ordervärde: 100 000 kr).

Ta med dina videoband till närmaste butik så berättar vi mer. Kreditansökan görs samtidigt som du lämnar dina filmer. Du kan även kontakta vår kundtjänst för mer information.

*Beroende på avbetalningstid tillkommer ev. aviavgift och uppläggningskostnad.videoba

För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att skicka in dina filmer så erbjuder vi fri frakt till och från vår produktion och vi skickar även en kartong som du skickar in dina filmer i.

  1. Att hitta rätt kombination
    Många tror att omvandla ett gammalt band handlar om att stoppa in bandet i videobandspelaren och trycka på ”play”. Ibland kan det fungera bra och ge en okej kvalité, men vi har under åren upptäckt att det krävs mer för att få en riktigt bra bild, utan massor av störningar.
  2. Kontinuerlig rengöring
  3. Lång erfarenhet
    Då vi har jobbat med video sedan 1993, har vi lång erfarenhet och har lärt oss vad som fungerar och inte.

-Läs mer här-

Vi överför även videoband till DVD.
– Läs mer här –