010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

DVCAM till DVD/USB

Låt oss bevara dina bästa minnen

Vi på BGA Videoproduktion AB är experter på att göra om DVCAM-band till DVD eller USB-minnen.

Hur gör du för att anlita oss?

Lämna i butik
Vårt motto är att det ska vara enkelt att göra om sina videoband till DVD eller annat digital format. Det enda du behöver göra är att ta med dina filmer till vår närmaste butik. På plats i butiken går vi tillsammans med dig igenom allt du behöver veta. Du får alltid ett kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss.

-Hitta närmaste butik-

Skicka in till oss

Det enda du behöver göra är att beställa en kostnadsfri kartong här och sedan skicka in dina filmer till oss.
Vi bjuder på frakten både till och från vår produktion. När vi får dina filmer ringer vi dig för att gå igenom vad du vill ha gjort och du får då ett kostnadsförslag av oss.

Välj det som passar dig bäst

Hanteringskostnad 199 kr För att göra det enkelt för dig som kund har vi valt att dela upp vår överföring i 3 olika paket så du hittar det som passar dig och dina band bäst. Du som kund betalar alltid en hanteringskostnad på 199 kr (engångskostnad oavsett antal band) och därefter en kostnad per videoband beroende på vilket av våra paket du väljer. I alla våra paket ingår alltid en högklassig överföring där vi alltid tar hand om och hittar den bästa kvalitén för just ditt band. Står det en text på bandet kommer det alltid med på filnamnet vid överföringen så du enkelt hittar bland dina band även när de är digitala.

Budget

Överföring i hög kvalité till ett riktigt bra pris. Detta ingår:
 • Kostnad per videoband: 299 kr
 • USB, Nedladdningslänk eller DVD ingår

Standard

Vårt populäraste val som passar till alla typer av videoband med värdefulla minnen. Detta ingår:
 • Kostnad per videoband: 449 kr
 • USB, Nedladdningslänk eller DVD ingår
 • Färgkorrigering
Färgkorrigering Gamla videoband har ofta tappat sina naturliga färger och sin skärpa. Med hjälp av modern teknik och vår långa erfarenhet kan vi till stora delar korrigera detta och ge dina band nytt liv.

Premium

Vårt premiumpaket är en ny tjänst som vi har utvecklat under en längre tid för att äntligen kunna lansera under 2023. Perfekt till dina mest värdefulla minnen. Detta ingår:
 • Kostnad per videoband: 549 kr
 • USB, Nedladdningslänk eller DVD ingår
 • Färgkorrigering
 • Avancerad AI filtrering för optimal skärpa och bildkvalite
Färgkorrigering Gamla videoband har ofta tappat sina naturliga färger och sin skärpa. Med hjälp av modern teknik och vår långa erfarenhet kan vi till stora delar korrigera detta och ge dina band nytt liv. Avancerad AI filtrering Efter flera års utveckling och tester är vi stolt över att äntligen kunna lansera vår egenbyggda AI filtrering som ger en helt annan skärpa och klarhet i bilden än vad som tidigare varit möjlig. Vi kan såklart inte trolla men kvalitetsskillnaden är ofta markant mot våra vanliga tjänster.

Tillsammans med vår samarbetspartner Nordea Finans har vi möjlighet att erbjuda dig som kund räntefri* avbetalning. Du kan dela upp ditt belopp på 3, 12 eller 24 månader (Lägsta ordervärde: 2 000 kr / Högsta ordervärde: 100 000 kr).

Ta med dina videoband till närmaste butik så berättar vi mer. Kreditansökan görs samtidigt som du lämnar dina filmer. Du kan även kontakta vår kundtjänst för mer information.

*Beroende på avbetalningstid tillkommer ev. aviavgift och uppläggningskostnad.videoba

För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att skicka in dina filmer så erbjuder vi fri frakt till och från vår produktion och vi skickar även en kartong som du skickar in dina filmer i.

 1. Att hitta rätt kombination
  Många tror att omvandla ett gammalt band handlar om att stoppa in bandet i videobandspelaren och trycka på ”play”. Ibland kan det fungera bra och ge en okej kvalité, men vi har under åren upptäckt att det krävs mer för att få en riktigt bra bild, utan massor av störningar.
 2. Kontinuerlig rengöring
 3. Lång erfarenhet
  Då vi har jobbat med video sedan 1993, har vi lång erfarenhet och har lärt oss vad som fungerar och inte.

-Läs mer här-

Vi överför även videoband till DVD.
– Läs mer här –