010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

Diskett till CD

Låt oss bevara dina bästa minnen

Hur gör du för att anlita oss?

Lämna i butik
Vårt motto är att det ska vara enkelt att göra om sitt innehåll till CD eller annat digital format. Det enda du behöver göra är att ta med dina filmer till vår närmaste butik. På plats i butiken går vi tillsammans med dig igenom allt du behöver veta. Du får alltid ett kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss. 

-Hitta närmaste butik-

Skicka in till oss
Det enda du behöver göra är att beställa en kostnadsfri kartong här och sedan skicka in dina disketter till oss.
Vi bjuder på frakten både till och från vår produktion. När vi får dina disketter ringer vi dig för att gå igenom vad du vill ha gjort och du får då ett kostnadsförslag av oss.

Hos oss kan du få hjälp att bevara innehållet på dina gamla disketter. Vi klarar av nästan alla typer av disketter oavsett filformat och typ. Rädda dina gamla filer och återupplev dina minnen.

Prislista

Diskett till CD: 99 kr/st (CD-Skivor ingår)

Har du några frågor så hör gärna av dig till vår kundtjänst på 010-10 19 160, vi hjälper gärna till.

– Läs mer här hur du anlitar oss –

Tillsammans med vår samarbetspartner Nordea Finans har vi möjlighet att erbjuda dig som kund räntefri* avbetalning. Du kan dela upp ditt belopp på 3, 12 eller 24 månader (Lägsta ordervärde: 2 000 kr / Högsta ordervärde: 100 000 kr).

Ta med dina disketter till närmaste butik så berättar vi mer. Kreditansökan görs samtidigt som du lämnar dina filmer. Du kan även kontakta vår kundtjänst för mer information.

*Beroende på avbetalningstid tillkommer ev. aviavgift och uppläggningskostnad.

För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att skicka in dina disketter så har erbjuder vi fri frakt till och från vår produktion och vi skickar även en kartong som du skickar in dina filmer i.