010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

Hemleverans

Vi får ofta frågan hur vi kan erbjuda gratis hämtning och hemleverans i hela Sverige med egen personal. Dessutom att det inte kostar något extra. Det beror på att vi själva vet hur känsligt det är att skicka sina värdefullaste minnen via Posten, och att den personliga kontakten är viktig. 

Genom att vi är störst i Sverige på överföring av film kan vi kombinera flera hämtningar i samma distrikt, vilket gör att kostnaden för varje enskild hämtning blir väldigt låg för oss. Det gör att vi har möjlighet att bjuda på den servicen!

Beroende på vart du bor i Sverige kan det ta olika lång tid innan vi har möjlighet att hämta, allt ifrån ett par dagar upp till ett par månader, då vi alltid måste kombinera våra körningar till flera kunder. Vanligtvis har vi dock hämtning inom ett par veckor.

OBS! Lägsta ordervärde 5000 kr.

Så här gör du för att anlita oss

1. Tidsbokning

När du vill boka tid för hembesök ringer du vår kundtjänst på 010-10 19 160. Vi går då igenom vad du vill ha hjälp med och när. Därefter bokar vi en tid som passar  dig.

2. Hembesök – vi kommer hem till dig

Vi kommer hem till dig och går tillsammans igenom exakt vad du vill ha gjort och vilka alternativ vi kan erbjuda. Eftersom vi inte anlitar något utomstående fraktbolag så kan vi svara på alla dina frågor.

Vi lämnar alltid ett kostnadsförslag så att du i förväg vet vad du betalar för. Du får därefter ett kvitto på vad du har lämnat och vi åker med ditt material.

3. När arbetet är klart – vi levererar till din dörr

När vi har färdigställt ditt arbete kontaktar vi dig för att boka in ett nytt hembesök. Vi kommer sedan hem till dig och levererar dina färdiga filmer tillsammans med dina originalfilmer.

Därefter kan du i lugn och ro titta igenom material och även beställa extra kopior. Vi behåller alltid en digital kopia av ditt material i minst 3 veckor.

Ring gärna oss på 010-10 19 160 så berättar vi mer!