010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

Hur du anlitar oss

Har du fler frågor så hör gärna av dig till vår kundtjänst på 010-10 19 160, vi hjälper gärna till.

Att vara kund hos BGA Videoproduktion ska vara enkelt. Du behöver egentligen inte göra något förutom att komma med ditt material till oss.
För bästa möjliga resultat finns det dock ett par punkter att tänka på. Dessa hittar du här under rubriken ”Att tänka på/Förberedelser”.

När du lämnar dina filmer till oss så går vi igenom hur du vill ha det upplagt och vilket format du önskar. Du får också alltid ett preliminärt kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss.

Att tänka på/Förberedelser

För att få ut så mycket som möjligt av din överföring rekommenderar vi att du märker upp ditt material med de rubriker som du önskar. I våra tjänster ingår alltid att du får med en rubrik till respektive film/diamagasin.

Det går utmärkt att skriva direkt på respektive films ask om det rör sig om kortare texter. Om du önskar att få med längre texter rekommenderas dock att du skriver en separat datorskriven lista som du mailar till kundtjanst@bgavideo.com.

Lämna materialet till oss

Som kund till BGA Videoproduktion finns det tre alternativ för att bli kund och lämna sina filmer. Välj det som passar dig bäst.

Besök din närmaste BGA butik

Våra butiker finns spridda från Malmö i söder till Gävle i norr. I våra butiker hittar du vår kunniga och utbildade personal som är redo att hjälpa dig. Ingen tidsbokning krävs -Hitta närmaste butik-

Hemleverans – i hela Sverige

Om du har svårt att ta dig till en butik, erbjuder vi även hämtning och hemleverans i hela Sverige utan extra kostnad (lägsta ordervärde 5000 kr). Vi gör alla hemleveranser i egen regi med egna budbilar med egen personal från huvudkontoret i Gävle. Vår budbilspersonal har gedigen utbildning för att kunna hjälpa dig med alla frågor och funderingar. Vår hemleveransservice är tillgänglig både dagtid och kvällstid. Välj det som passar dig bäst. Ring 010-10 19 160 för tidsbokning.

Skicka in till BGA

Vi erbjuder dig som kund att utan kostnad skicka in dina filmer & bilder till oss och vi skickar även ut en kartong som du kan skicka in de in. Vi står även för frakten hem till dig.  När vi har fått paketet ringer vi till dig för att diskutera vilka möjligheter som finns och vad du vill att vi ska göra. Givetvis får du även ett kostnadsförslag innan vi påbörjar arbetet.