010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

3 skäl att anlita BGA till dina ljudband

Att bestämma sig för vilka som ska få förtroendet att rädda dina värdefulla minnen är ett stort och viktigt val. Därför vill vi på BGA Videoproduktion AB berätta vad som gör oss unika och vad vi ger dig som kund.

Vi hanterar alla format!

Vi ser en ära i att kunna hantera alla typer av format, oavsett hur obskyrt och svårt det är. Det gör att vi idag kan stoltsera med att hantera tiotals olika ljudband, allt från vanliga kassettband och rullband, till mer ovanliga format som microkassetter. Till alla format där det är möjligt har vi spelare avsedda för studiobruk, vilket gör att vi alltid får högsta möjliga kvalité.

Ljudrestaurering

Många gånger är gamla ljudband inspelade under dåliga förutsättningar, men betyder ofta väldigt mycket. Kanske enda inspelningen där farfar talar? Eller kanske när du var liten och sjunger? Med vår avancerade ljudrestaurering kan vi få bort störande brusljud och knaster, och även höja upp det ljud som du vill lyssna på. Med modern teknik kan vi ofta överraska väldigt positivt med vad som faktiskt är möjligt.

Lång erfarenhet

Vi har sedan starten 1993 varit specialiserade på analog media, och sedan 2013 har digitalisering av ljudband blivit en väldigt viktig del av vår verksamhet. Med vår långa erfarenhet och kompetenta personal gör vi alltid allt vi kan för att återskapa dina ljudband på bästa möjliga sätt. Vi har under åren byggt upp en unik process med rätt maskiner och kompetens för att trygga dina mest värdefulla minnen.