010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

Om BGA Group AB

Vi på BGA är marknadsledande på överföring av analogt material som Super 8 & Videoband till digitalt format. Idag består företaget av 10 butiker med samma ägare, med 9 butiker utspritt från Malmö i söder till Gävle i norr + 1 butik i Oslo, Norge under namnet BGA Minner. Alla butiker har gemensam kundtjänst och administration.

Bakgrund / Historia

Vår verksamhet startade i blygsam skala 1993 som ett litet familjeföretag i Gävle, med omvandling av smalfilmer till VHS. Idag har verksamheten växt till en butikskedja med 9 butiker runt om i Sverige. Huvudkontoret är dock fortfarande beläget i Gävle, och företaget drivs idag vidare som ett familjeföretag i 2a generation av Björn Andersson.

-Klicka här- om du vill läsa mer ingående om vår historia från 1993 till idag!

Bolagsfakta

Huvudkontor/Postadress
BGA Group AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle

Organisationsnummer: 556790-9204
Bankgiro: 499-1683
VD: Björn Andersson

Vår affärsidé

Är att vara Nordens ledande aktör på överföring av alla typer av videoband, smalfilmer och bilder till ett digitalt format. Vi vänder oss både till privatpersoner som vill ha hjälp med enstaka band, men även till företag och kommuner som vill ha hjälp med att digitalisera hela sitt bildarkiv.

Genom vår breda verksamhet har vi möjlighet till en modern och mångsidig maskinpark. Detta ger oss möjlighet att läsa av nästan alla typer av gamla medier och omvandla det till digitalt format. Vår erfarna och kompetenta produktionspersonal är en av våra största tillgångar!

Övrig verksamhet

Förutom den sida du befinner dig på nu hittar du information om vår övriga verksamhet på följande sidor:
www.bgafotocenter.se – När du ska framkalla bilder eller ta ID-foto.
www.bga.se – När du söker fotoramar och album.
www.bgaminner.no – Vår norska systersida om överföring av videoband, smalfilm och dia till DVD/USB.