010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

Så funkar det!

Hur går du till väga för att anlita oss till att bevara dina bästa minnen. Nedan följer en vägledning och har du några frågor är du välkommen att besöka någon av våra 9 butiker eller kontakta vår kompetenta kundtjänst på 010-10 19 160

1. Hur vill du lämna in dina minnen?

Skicka in till BGA

Vi erbjuder dig som kund att utan kostnad skicka in till oss och vi skickar även ut en kartong där vi står för frakten till och från vår produktion. När vi har fått paketet ringer vi till dig för att diskutera vilka möjligheter som finns och vad du vill att vi ska göra. Givetvis får du även ett kostnadsförslag innan vi påbörjar arbetet.

Besök din närmaste BGA butik

Det enda du behöver göra är att ta med dina filmer till vår närmaste butik.
På plats i butiken går vi tillsammans med dig igenom allt du behöver veta.
Du får alltid ett kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss.

Hemleverans – i hela Sverige

Om du har svårt att ta dig till en butik, erbjuder vi även hämtning och hemleverans i hela Sverige utan extra kostnad (lägsta ordervärde 5000 kr). Vi gör alla hemleveranser i egen regi med egna budbilar med egen personal från huvudkontoret i Gävle. Vår budbilspersonal har gedigen utbildning för att kunna hjälpa dig med alla frågor och funderingar. Vår hemleveransservice är tillgänglig både dagtid och kvällstid. Välj det som passar dig bäst. Ring 010-10 19 160 för tidsbokning.

2. Att tänka på / Förberedelser

För att få ut så mycket som möjligt av din överföring rekommenderar vi att du märker upp ditt material med de rubriker som du önskar.
I våra tjänster ingår alltid att du får med en rubrik till respektive film/diamagasin.
 
Det går utmärkt att skriva direkt på respektive films ask om det rör sig om kortare texter. Om du önskar att få med längre texter rekommenderas dock att du skriver en separat datorskriven lista som du mailar till kundtjanst@bgavideo.com.

När detta steg är färdigt är du redo att skicka in ditt material eller besöka oss i någon av våra butiker. 

3. Produktion

När du lämnat in ditt material till oss börjar vår erfarna produktion i Gävle att överföra dina minnen till DVD eller USB.

Hur lång tid tar det?

Normal leveranstid är ca 3-4 veckor.
Behöver du ditt arbete tidigare går det att ordna.
Generellt sett kan vi ha ditt jobb klart inom 1-5 dagar om så önskas, dock tillkommer en expressavgift på 10% av ordervärdet (lägst 300 kr). 

Läs våra vanligaste frågor här »

4. Utlämning

Butik
Har du lämnat ditt material i butik får du ett meddelande när du kan hämta dina bevarade minnen och göra den slutgiltiga betalningen.

Skickat in
När materialet är klart skickar vi hem det till dig helt utan kostnad.

Hemleverans
Har du valt hemleverans hör vi av oss och planerar in en tid för avlämning.

5. Njut av dina minnen

Njut nu av dina filmer, bilder eller ljud som har blivit bevarade för framtiden.

Vad händer om jag inte blir nöjd?
Vårt mål är att alla våra kunder ska bli nöjda. Vi anser oss också vara bland de bästa i Sverige på det vi gör. Vi har därför en Nöjd kund-garanti. Garantin går ut på att du får tillbaka dina pengar om du inte är nöjd.

Om vi, trots upprepade försök, inte kan göra dig nöjd och du kan hitta någon annan i Sverige som får fram ett bättre resultat, då får du pengarna tillbaka.

 

6. Finansiering

Tillsammans med vår samarbetspartner Nordea Finans har vi möjlighet att erbjuda dig som kund räntefri* avbetalning. Du kan dela upp ditt belopp på 3, 12 eller 24 månader (Lägsta ordervärde: 2 000 kr / Högsta ordervärde: 100 000 kr).

Ta med dina filmer till närmaste butik så berättar vi mer. Kreditansökan görs samtidigt som du lämnar dina filmer. Du kan även kontakta vår kundtjänst för mer information.

*Beroende på avbetalningstid tillkommer ev. aviavgift och uppläggningskostnad.

Läs mer här »

Har du någon fundering?

Kontakta gärna oss!

010-10 19 160
kundtjanst@bgavideo.com

Du kan även chatta med oss nere till höger när den är bemannad.

Fråga butikerna
Om du har en specifik fråga till någon av våra butiker hittar du telefonnummer, adresser och e-postadresser här.