010-10 19 160 kundtjanst@bgavideo.com

Ljudband till CD/USB

Låt oss bevara dina bästa minnen!

Vi på BGA Videoproduktion AB är experter på att göra om gamla ljudband till CD eller USB-minne. Varje år vänder sig tusentals familjer till oss för att få hjälp att omvandla sina ljudband till CD eller USB. Gör det du också!

Ring upp mig och berätta mer!

Vår kunniga personal ringer upp dig och berättar hur du bevarar dina ljudband mm hos oss på BGA.

  Hur gör du för att anlita oss?

  Lämna i butik
  Vårt motto är att det ska vara enkelt att göra om sina ljudband till CD eller annat digital format. Det enda du behöver göra är att ta med dina ljudband till vår närmaste butik. På plats i butiken går vi tillsammans med dig igenom allt du behöver veta. Du får alltid ett kostnadsförslag när du lämnar ditt material till oss. 

  -Hitta närmaste butik-

  Skicka in till oss
  Det enda du behöver göra är att beställa en kostnadsfri kartong här och sedan skicka in dina ljud till oss.
  Vi bjuder på frakten både till och från vår produktion. När vi får dina bilder ringer vi dig för att gå igenom vad du vill ha gjort och du får då ett kostnadsförslag av oss.

  Vi tar emot (nästan) alla typer av ljudband:

  Exempelvis: 78-varvare, DAT-Band, EP-Skiva, Grammofonskiva, Kassettband, LP-Skiva, Magnetofonband, Maxisingel, Mikrokassett, MiniDisc, Minikassett, Rullband, Singelskiva, Steno-kassett, Stenkaka och Vinylskiva

  Tillval – Pluspaket (Brusreducering & Ljudförbättring)

  Gamla ljudband kan ofta ha problem med att diskanten eller basen har försvunnit, eller väldigt mycket brus. Det kan vi med hjälp av modern teknik och erfarenhet till stora delar åtgärda och ge dina ljudband nytt liv. Vi justerar också volymen så det blir en jämn ljudvolym på alla överföringar.

  Prislista

  Överföring till CD/USB: (CD-skivor eller USB-minne ingår i priset.)
  Kostnad per ljudband: 199 kr/st (Standardformat)
  (Gäller DAT-Band, EP-Skivor, Kassettband, MiniDisc, LP-Skivor & Vinylskivor.)

  Kostnad per ljudband: 399 kr/st (Specialformat)
  (Gäller: Microkassettband, Mini-kassett, Stenkaka, Steno-kassett & Rullband.)

  Pluspaket: +100 kr/st
  Pluspaket + Rengöring (Gäller endast LP-skivor) +150 kr/st

  Tillval – Spårindelning
  Om du har gamla skivor eller kassettband med studioinspelningar kan vi dela upp så varje låt hamnar som ett eget spår på CD-skivan eller som en egen fil om du tar överföring till USB. Perfekt för att slippa lyssna igenom en hel skiva för att hamna på rätt låt. Detta förutsätter att de är studioinspelningar och inte liveinspelningar så det är tydliga mellanrum mellan låtarna.

  Spårindelning: 100 kr

  1. Vi hanterar alla format!
   Vi ser en ära i att kunna hantera alla typer av format, oavsett hur obskyrt och svårt det är.
  2. Ljudrestaurering
   Med vår avancerade ljudrestaurering kan vi få bort störande brusljud och knaster, och även höja upp det ljud som du vill lyssna på.
  3. Lång erfarenhet
   Vi har sedan starten 1993 varit specialiserade på analog media.

  -Läs mer här-

  Har du några frågor så hör gärna av dig till vår kundtjänst på 010-10 19 160, vi hjälper gärna till. – Läs mer här hur du anlitar oss –

  Tillsammans med vår samarbetspartner Nordea Finans har vi möjlighet att erbjuda dig som kund räntefri* avbetalning. Du kan dela upp ditt belopp på 3, 12 eller 24 månader (Lägsta ordervärde: 2 000 kr / Högsta ordervärde: 100 000 kr).

  Ta med dina ljudband till närmaste butik så berättar vi mer. Kreditansökan görs samtidigt som du lämnar dina filmer. Du kan även kontakta vår kundtjänst för mer information.

  *Beroende på avbetalningstid tillkommer ev. aviavgift och uppläggningskostnad.

  För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att skicka in dina ljud så erbjuder vi fri frakt till och från vår produktion och vi skickar även en kartong som du skickar in dina filmer i.